ראיתי את הכסא ש yd בנה ואצלי עלה הצורך לכסא שכזה לנכד שלי.
לא אבוש שהעתקתי רעיונות מהכסא של yd אולם שיפצרתי שיניתי והנה המוצר
מכמה זוויות עם הסבר.
כסא אוכל לילד/ לתינוק
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
כסא אוכל לילד/ לתינוקראיתי את הכסא ש yd בנה ואצלי עלה הצורך לכסא שכזה לנכד שלי.
לא אבוש שהעתקתי רעיונות מהכסא של yd אולם שיפצרתי שיניתי והנה המוצר מכמה זוויות עם הסבר.
Re: כסא אוכל לילד/ לתינוקכל הכבוד ,יצא מקסים ועכשיו קדימה לצעצועים.
Re: כסא אוכל לילד/ לתינוקהיי זיגי רעיון טוב הכסא הזה.
במה צבעת? אני ממליץ לכסות את חורי הברגים ולעגל פינות המושב.
Re: כסא אוכל לילד/ לתינוקפיני שלום.
הכסא נבנה משאריות של סנדוויץ מצופה פורמייקה לבנה משני צידיו. רציתי לצבוע את הקנטים, (אזורי החיתוך) בצבע לבן, הוטל וטו על העניין, אז רק החלקה ולקה שקופה. אין צורך לעגל את הפינות ,קיים עיגול מאד עדין ושימושי. את הברגים אסתיר בעזרת צבע לבן.
Re: כסא אוכל לילד/ לתינוקהקליינט נראה מרוצה, ובצדק.
אני מכיר את הסבתא והסבא שלו, ואצלם אין קונצים עם האוכל. לכן, תוסיף בדחיפות לוח-שולחן כדי להניח עליו את האוכל ובקבוק השתייה.
Re: כסא אוכל לילד/ לתינוקיופי של כסא:!: והבריון חמוד לא פחות...
הייתי מציע לך 2 שיפורים... 1. לשבת על משטח פורמאיקה לא נראה לי הכי נוח בעולם מה גם שהוא חלקלק ולא הכי בטיחותי (למרות רצועות הקשירה) הייתי מציע לך לחבר למשטח הישיבה כרית דקה שתמנע את ההחלקה ותהיה יותר ידידותית לתחת (2 רצועות של סרט הדבק עם סקוטש ושהסבתא תתפור בכרית סרטים נגדיים) וזה מתקשר להערה הבאה... 2. בקצב הגדילה שלהם הכיסא בהתקנה הנוכחית ישמש לא יותר מחצי שנה ומהר מאד תמצא את עצמך נכנס לנגריה שוב לקדוח חורים חדשים למושב ולמשטח לרגלים ולהוריד אותם למטה בקצב גדילת הבריון. גם היחס שבין המושב והמשטח לרגליים ישתנה עם הזמן ובעוד שהמושב יעצר באיזה שלב, משטח הרגליים ירד הלאה או שיהיה מיותר. מציע לך כבר בשלב זה לקדוח את החורים העתידיים במרווחים של 2-3 ס"מ מתחת לחורים שהתחלת. והכי חשוב.. נחת!
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים | |||||