חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

תחתיות לסירים

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

תשובה לצביקה והערה לשוש

הודעהעל ידי harel » 04 פברואר 2010, 11:10

שה- Alter ego שלך גבוה מהאינטליגנציה שלך - הוכחת קבל עם ועולם עכשיו על מנת לענות על שאלתך אצטט אותך: "נתפסת עם המכנסיים מופשלות מטה.....?" - אז כן מר צביקה - זה נקרא להתנצח.
לא מאנשים כמוך אני צריך להתגונן. רן, להבדיל אלפי הבדלות ממך, שאל שאלה - לא העיר הערה וקיבל תשובה כשעתיים אחרי ששאל. בשום מקום לא ניכסתי לעצמי את הרעיון ו/או העיצוב אלא רק את הביצוע ובטח שלא "הסתרתי את מקורותיי" להפיך, אני בעד לחלוק. אגב, אני מנוי ל-POPULAR WOODWORKING MAGAZIN, כך שהסר דאגה מלבך.
נכון שבגילך המופלג קשה לזכור.. אבל המשתמש zvika002 נחסם כי במקום להעלות ולחלוק איתנו מעבודותיך המרהיבות בחרת להתנצח ולריב עם אנשים בפורום כאן ובצר לך, ה"אני האחר" שלך הוליד את שושי. יש לזה טיפול... אל תתייאש.
אז כן צביקה, באת להתנצח וללבות אש שלא קיימת פה (אחרי ההודעה שלי בתפוז ובשליחות חברך יהודה שב"מקרה" נפלה לידיו התוכנית שלושה ימים אחרי שהעליתי את התמונות פה) ורמיזותיך הגסות אין בהן אלא הוצאת דיבה שגם בה יש דרכים לטפל.

אגב, תודה רבה שעשית בעבורי את ההקשר בין צביקה פיבלמן ל-sosi321, מהפן המשפטי זה מאד יעזור בעתיד אם תבחר להמשיך בדרכיך הנלוזות.
סמל אישי של המשתמש
harel
סופר משתמש

Re: תשובות שאלותיך

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 04 פברואר 2010, 11:30

שלום צביקה, עכשיו קצת יותר ברור לי מי אתה, אבל אתה עדיין מסתתר מאחורי כינויים...

אודי מעולם (ובודאי בהודעה הזו) לא טען שהרעיון שלו ויש לו עליו זכויות יוצרים או משהו - ואני לא יודע מאיפה שאבת את הטענה הזו, עובדתית בפורום הזה וגם באחרים ברוב המקרים אנשים לא כותבים את המקור לעבודה שלהם - וגם לא נדרשים לכך - למרות שברור שמומלץ. לא שאודי צריך הגנה ממני, אבל חשבתי שראוי להבהיר את הנקודה מטעם המו"ל (אני)...

כמו כן, לא ברור לי למה אתה נטפל לאודי (למרות שבעצם כן ברור לי), אבל אתה בעצמך מסתיר משהו הלא כן?

ובקיצור, שושי/סוסי/צביקה או מה שלא יהיה שמך האמיתי, שקל לו להעביר ביקורת ולהאשים תחת כיסוי האנונימיות - אולי תחשוף את עצמך ומה האינטרסים שמניעים אותך לפרסם בפורום הזה רק שטויות ולא דברים מועילים...
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים