חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

אשל שירותי מיחשוב ונגרות - מה אנחנו עושים

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

אשל שירותי מיחשוב ונגרות - מה אנחנו עושים

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 03 ינואר 2010, 23:40

מה אני מציע?

מיחשוב:
1. בניית אתרים קטנים עד בינוניים כולל הכל (אתרי תדמית, אתרי מסחר/חנויות, פורומים) - יש לי מעצבים שעובדים איתי כשותפים לפי הפרוייקט ואני ממש מקצוען (וגם צנוע) בתחום הטכני - ככה שהאתר יהיה לשביעות רצון הלקוחות - ולפי התקציב כמובן. המחירים נוחים ולא מתלהבים.
2. תחזוקת אתרים קיימים - אם בנית אתר בעבר ונעלם(מה) לך מי שבנה אותו ואין לך מושג מה לעשות - תרימו טלפון, אני מומחה בחילוץ ממצבים כאלה, וגם כמובן יעזור לכם לעדכן ולשנות את מה שצריך.
3. קידום אתרים במנועי חיפוש - אחרי הנסיון שצברתי על האתרים שלי וגם של אחרים בנושא, אני יכול להגיד ברצינות שאני לא רע בתחום (לא הכי טוב, אבל הרבה יותר זנב לאריות+++ מאשר עם השועלים). זה תחום גדול קשה ורציני, וגם מאוד חשוב להצלחת האתר שלך להביא גולשים... אני יודע לטפל בשיפור האתר וגם בלהשיג בשבילו קישורים טובים מבחוץ. הצלחת העניין תלויה בהרבה גורמים - ואני יודדע לרכז את הטיפול וגם להצליח - העלות היא ממש משתנה עקב העובדה שכל מקרה הוא ממש שונה ודורש דברים אחרים לגמרי. בגדול המטרה היא להעלות את האתר בדירוג של גוגל - ולהגיע לתחילת העמוד הראשון של התוצאות (כשהכל מצליח).
4. ייעוץ תכנון איפיון וליווי פרוייקטים של בניית אתרים - גם אם את(ה) לא רוצים אותי בתור הבונה של האתר ורוצים לפנות למישהו אחר, אני יכול לעזור בכל השלבים המקדימים של הבנת הצרכים - וגם לפקח על המבצע שהכל נעשה כיאות ושאתה - הלקוח - מקבל את התמורה לכספך (כמו מפקח בתחום הבניין).
5. בנוסף לקידום אתרים, אני גם מציע יעוץ בנושא רשתות חברתיות - איך ליצור לעסק שלך נוכחות במקומות הללו ואיך לטפח אותם כדי לשמור ולשפר נאמנות של לקוחות קיימים וגם להשיג חדשים. אני אלמד את מי שתבחר להשתמש בכלים מקצועיים על מנת להשתלט על כמות המידע המטורפת שמגיעה ולדעת להבין ולהגיב כמו שצריך.
6. אספקת מידע בעל ערך על השפעת קידום האתר והפעילות ברשתות חברתיות על האתר שלך - על ידי שימוש בכלים שונים שאוספים סטטיסטיקות וניתוח של התוצאות - וכמובן פעולה לפי התוצאות. אפשר לתמחר יחסית בדיוק את התועלת של השקעה בקידום כל אתר אם משתמשים בכלים הללו בתבונה.
7. כל פרוייקט מיחשובי שעולה על דעתכם - בין אם זה באינטנט ובכלל, יש לי צוות חברים משוגעים ומוכשרים הרבה יותר ממני וביחד אנחנו יכולים לטפל כמעט בכל פרייקט בתחום בהצלחה רבה (אלקטרוניקה, זמן אמת, מיחשוב אירגוני ועוד).

נגרות:
אני לא נגר - אבל דברים קטנים אני מתחיל לעשות ולאט לאט גודל באגף הציוד עד שאני אוכל לבצע כמעט כל פרוייקט (אוטוטו מקדחת עמוד, ואחר כך מקצועות דיקט/אברכט ופרייזר ואני די מסודר).

חריטה:
1. פרוייקטים מעניינים בהזמנה, עבודת יד לפי תרשים ממעצב/ארכיטק/לקוח - יש לי מחרטה עם הספק טוב, ואם צריך יותר גדול יש לי גישה...
2. גם חפצי נוי שימושיים ופחות (קערות, צלחות וסתם פיצ'פקס) בעיצוב עצמי.

בקרוב גם מכירה של קיטים לחרטים וגלפים וגם עץ מתאים בשביל ליצור פרוייקטים כגון עטים, מחזיקי מפתחות ועוד - אני אתן בסדנא שלי הדגמות על צורת העבודה והדרכה אישית לקונים.

עבודות עץ כלליות:
אח שלי משתחרר בקרוב מהצבא (כחודש וחצי או אולי פחות), וביחד איתו אנחנו נציע גם שירותי בניית פרגולות, דקים, מרפסות, ושערים וכל מה שקשור - אח שלי תותח ומובטחת עבודה איכותית ביותר (יסודות בטון, פילוס מושקע, עבודה נקייה ואיכותית ביותר, חישובי עומסים והשקעה בצד האסתטי - עבודה של אשל!)

עבודות גינון:
גם כן אח שלי, כאן אני בכלל לא מתערב - הוא מרים גינות מ0, ודי מוצלח בעניין, עם המון רגש ואהבה למקצוע (וגאווה בעבודה) - לא אחד ששתל פעם עץ והחליט שהוא גנן, אלא וותק רציני והבנה של התחום ברמה גבוהה (לא לשכוח שמעל הכל אנחנו גם מושבניקים).

ולהכל מחירים סבירים והנחות לחברי הפורום :lol:

אני מצטער שאני מפרסם כאן את העניין, אבל היה קשה לי להתאפק - בעיקר מההתרגשות שלי וגם ולא פחות בהתרגשות לשתף אתכם בעניין - לא בשביל שתקנו אלא כדי שתדעו מה קורה איתי. זו תפנית די גדולה בחיים ואני עוד לא לגמרי סגור על עצמי בכל מני דברים...

גם רציתי להוסיף לבסוף, שהאתר הזה ישאר בדיוק כמו שהוא היום - נקי משיקולים זרים (ככל שזה קשור אלי בכל מקרה) - לכן אני גם לא מתחיל למכור כלים ודברים נוספים אלא רק את המעט שכתבתי (ואפילו לא בטוח שאת זה). את הפעילות של העסק אני אנהל מהבית, ובאינטרנט באתרים אחרים (http://www.eshel.us , http://woodturning.eshel.us ואחרים שנקנו ונקנים בימים אלה) ולא בנגרות.קום שימשיך להיות הבית של החובבים והמתעניינים ללא שום מסחריות וניצול ציני של הבמה... את הצנזורה שאני מפעיל על אחרים אני אפעיל גם על עצמי ורן שרעבי התנדב לעזור לי אם אני לא אצליח.... 8)

שבוע טוב ושתהיה לכולנו שנה מדהימה, עם הרבה אושר, עושר, הנאה נחת והרחבת הדעת, שנת מנוחה ושלווה והכי חשוב הרבה בריאות... מי שקורא ונוהג להתפלל מדי פעם או לדבר עם אלוקים בצורה פחות פורמלית, אשמח אם יזכיר את שמה של אמא שלי הינדי בת בלימי (וזאב) ויבקש בשבילה רפואה שלמה. תודה.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: אשל שירותי מיחשוב ונגרות - מה אנחנו עושים

הודעהעל ידי javali » 04 ינואר 2010, 00:15

שיהיה המון בהצלחה לך, ורפואה שלמה לאמא.
סמל אישי של המשתמש
javali
סופר משתמש

הודעהעל ידי zigi » 04 ינואר 2010, 20:29

משה ידידנו,
קבל מאתנו חברי פורום הנגרות את ברכת הדרך, שתצליח בכל מעשה ידיך ומעשי אחיך , תפרוש כנפיים אל על , תרחיב את עסקיך, ושתזכה לבריאות טובה. אמן.
סמל אישי של המשתמש
zigi
מנהל פורום

הודעהעל ידי yd » 04 ינואר 2010, 23:34

בהצלחה בדרכיך החדשה ,הרבה בריאות לכל המשפחה ושתהיה לך שנה פוריה והרבה יצירה בכל התחומים
yd
סופר משתמש

הודעהעל ידי Dganit » 19 ינואר 2010, 14:00

שיהיה בהצלחה בבדרכיך החדשה , שנה אזרחית חדשה התחלות חדשות. :lol:
שיהיה רק טוב והרבה הרבה בריאות.
Dganit
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים