משה, איני מבין כ"כ את העניין עם הדיסק..? אם הם באים עם דיסק, תדאג שלא יהיה חשמל בסביבה.... אולי תרשת את האיסכורית מבפנים בחוטי אפס, כך שברגע שיחתכו עם הדיסק זה יקפיץ את ממסר הפחת...
בהצלחה!!
תמשיך לבנות בבריאות ובשמחה!
שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחות
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחותמשה, איני מבין כ"כ את העניין עם הדיסק..? אם הם באים עם דיסק, תדאג שלא יהיה חשמל בסביבה.... אולי תרשת את האיסכורית מבפנים בחוטי אפס, כך שברגע שיחתכו עם הדיסק זה יקפיץ את ממסר הפחת...
בהצלחה!! תמשיך לבנות בבריאות ובשמחה!
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחותומה יהיה אם הגנבים החכמים? אשר יביאו איתם דיסקים מופעלים סוללות.
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחות
הם אכן באים עם דיסק נייד (על בטריה) - זה מפשט הרבה דברים שפעם היו מסובכים, מדובר במכשירים יחסית שקטים, אבל יש להם חסרונות (בטריה = פחות כוח וזמן עבודה מוגבל). - אם משהו לוקח יותר מדי זמן או נתקל בבעיות לא צפויות הם עוזבים והולכים ליעד הבא - כדי לא להסתבך. לכן אאני מחפש פונוים לא שגרתיים... תהיה אזעקה וזה גם מאוד קרוב לבית דבר שמגביר את יכולת התגובה שלי יחסית לכל מיני דברים אחרים.
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחותאתה יכול גם להוסיף גשש קרבה שמדליק פרוז'קטורים כאשר מתקרבים.
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחותהמבנה מתקדם, אפשר לראות תמונות נוספות בקישורים הבאים:
http://picasaweb.google.com/meshel/MyNe ... directlink http://picasaweb.google.com/meshel/MyNe ... directlink בשעה זו ממש מתקינים את הגג לאחר שסיימו לבנות את כל הקירות, ומתחילים במקביל גם להתקין את מערכת החשמל (המוווון שקעים ותאורה). כולל תאורה הקפית קבועה ופרוז'קטורים עם חיישנים. ובניית דלת (יש אחלה מנעול וצירים) כשזה יגמר נתקין כיור ומקלחון ונחבר מים... בעתיד תהיה גם מערכת אזעקה נחמדה, אבל כרגע אין תקציב. בהמשך לשאלה שלי לגבי מחירים בפורום של "קניה.מכירה" רציתי לשאול לעצות בעניין הבידוד. המבנה כאמור עשוי מאיסכורית. הבנתי שצמר סלעים מבודד היטב (הציעו לי כמה רמות) ושיש גם את בועות האויר וכדומה. מחשבתי היא שהשילוב המוצלח יותר הוא לשים בצד המזרחי (קיר מזרחי, פינה דרום מזרחית, והגג שפונה לכיוון מזרח) בידוד יותר איכותי, ועל הצדדים שפחות חשופים בידוד פחות טוב - האם זה הגיוני? כמו כן, בקירות אני הולך להוסיף שכבה של ה OSB האם זה עוזר גם לבידוד או שאחרי צמר הסלעים זה לא ממש משנה (אני מתכנן את הקיר הנ"ל בכל מקרה, אבל השאלה היא אם אפשר להוריד ברמת חומר הבידוד בעקבות הקיר הנוסף)? ושוב, עצות וטיפים יתקבלו בברכה!
Re: אז ככה..
כל כך נכון! חבל שהרבה אנשים בעלי בתים פרטיים או בתי עסק לא מבינים את זה, מגדרים את הבית באבטחה מרתיעה ובסוף נשדדים בדיוק כמו כולם...
Re: שאלה לבנאים שבינכם וחדשות משמחותבהצלחה
מחמם את הלב, ושמח בשמחתכם שמחת הבנייה. אולי זה מאוחר להציע, אבל מאד התרשמתי מהלוחות במבנה של ג'ילבר, להבנתי זה גם חזק בכל הכוונים גם מבודד וגב זול, איני זוכר איך קוראים לזה, זה מיוצר אי שם בגוש עציון בהצלחה
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||