איך מגיעים לגימור כזה באלון
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איך מגיעים לגימור כזה באלוןמישהו יכול לומר לי איך להגיע לגימור כמו בתמונה המצורפת, באלון גושני?
Re: איך מגיעים לגימור כזה באלוןהמראה המוצג בתמונה הוא בעצם תבליט העץ ולא שייך לתגמיר, או שלא הבנתי את כוונת השואל. במוצר המוראה יש הקפדה על בחירת רציפות הטקסטורה הטבעית של לוחות העץ (או ציפוי) לקבלת מראה גלי היוצר עיצוב מעניין.
Re: ֳ ֳ©ֳ× ֳ®ֳ¢ֳ©ֳ²ֳ©ֳ ֳ¬ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¡ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ¯ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ¶ֳ¨ֳ¸ֳ³ ֳ¬ֳ´ֳ©ֳ°ֳ© ֳ¹ֳ₪ֳ¹ֳ ֳ¬ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ ֳ®ֳ±ֳ´ֳ©ֳ· ֳ®ֳ®ֳ¥ֳ·ֳ£ֳ÷
ֳ₪ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ©ֳ«ֳ¥ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ÷ֳ©ֳ©ֳ§ֳ± ֳ¬ֳ¬ֳ«ֳ₪ ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ¹ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ, ֳ¬ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ÷ ֳ§ֳ¬ֳ·ֳ© ֳ₪ֳ²ֳµ, ֳ¬ֳ§ֳ¬ֳ¥ֳ·ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ®ֳ¢ֳ©ֳ¸ֳ₪ ֳ¥ֳ₪ֳ£ֳ¬ֳ÷ֳ¥ֳ÷ , ֳ¡ֳ·ֳ©ֳ¶ֳ¥ֳ¸ ֳ®ֳ¬ֳ ֳ®ֳ¬ֳ ֳ¬ֳ¢ֳ¥ֳ´ֳ¥ ֳ¹ֳ¬ ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯, ֳ·ֳ¥ֳ£ֳ ֳ«ֳ¬ ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ₪ֳ¸ֳ¡ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ²ֳµ ֳ¡ֳ¥ֳ· ֳ®ֳ ֳ¹ֳ¸ ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ¯, ֳ¡ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ³ ֳ°ֳ¡ֳ§ֳ¸ֳ¥ ֳ¬ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ¡ֳ§ֳ©ֳ÷ֳ¥ֳ× ֳ´ֳ¸ֳ§, ֳ«ֳ´ֳ© ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ©ֳ¹ ֳ¹ֳ 3 ֳ¬ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ®ֳ¥ֳ£ֳ¡ֳ·ֳ¥ֳ÷, ֳ¬ֳ¡ֳ¥ֳ¶'ֳ¸ ֳ¥ֳ ֳ§"ֳ« ֳ°ֳ§ֳ÷ֳ«ֳ¥ ֳ¬ֳ®ֳ©ֳ£ֳ¥ֳ÷ ֳ±ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ¥ֳ÷, ֳ₪ֳ®ֳ¢ֳ©ֳ¸ֳ¥ֳ÷ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ²ֳ¡ֳ¸ֳ¥ ֳ²ֳ©ֳ¡ֳ¥ֳ£ ֳ¹ֳ¬ ֳ±ֳ«ֳ©ֳ¯ ֳ§ֳ¶ֳ© ֳ²ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ·ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ₪, <ֳ¹ֳ©ֳ¥ֳ¶ֳ¸ֳ÷ ֳ©ֳ¸ֳ§ ֳ·ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ´ֳ°ֳ©ֳ®ֳ© ֳ¡ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ÷> ֳ¥ֳ®ֳ²ֳ¨ ֳ¡ֳ¥ֳ¬ֳ¨ֳ¥ֳ÷ ֳ®ֳ§ֳ¦ֳ©ֳ÷ ֳ₪ֳ£ֳ¬ֳ÷ֳ¥ֳ÷, ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ£ֳ₪ ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ²ֳµ ֳ¡ֳ¥ֳ·, ֳ¢ֳ ֳ©ֳ¥ֳ¹ֳ ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ¥ ֳ®ֳ²ֳ¨ ֳ¢ֳ¥ֳ¥ֳ¯ ֳ ֳ£ֳ®ֳ£ֳ ֳ¥ֳ¬ֳ«ֳ₪ ֳ¬ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ®ֳ¨, ֳ©ֳ©ֳ÷ֳ«ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ«"ֳ¦ ֳ¦ֳ₪ ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ¯ ֳ ֳ£ֳ¥ֳ ֳ ֳ¥ ֳ ֳ¹ֳ , ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ¬ֳ ֳ®ֳ¹ֳ₪ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ°ֳ© ֳ®ֳ«ֳ©ֳ¸ ֳ¡ֳ±ֳ₪"ֳ« ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ©ֳ´ֳ₪ֳ´ֳ©ֳ₪, ֳ®ֳ²ֳ¨ ֳ¬ֳ ֳ¡ֳ¨ֳ²ֳ ֳ¹ֳ¬ֳ© ֳ¢ֳ¡ֳ¥ֳ₪ ֳ·ֳ¶ֳ÷ ֳ®ֳ₪ֳ¸ֳ©ֳ¶ֳ´ֳ₪ ֳ¡ֳ´ֳ¸ֳ¥ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ₪ ֳ¬"ֳ«ֳ¡ֳ£ֳ¥ֳ÷" ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ¸ֳ₪ֳ©ֳ¨...
Re: איך מגיעים לגימור כזה באלוןסליחה שלא הסברתי את עצמי. אני בונה כרגע מזנון מאלון גושני אשר אינו הרהיט שבתמונה. הרהיט שבתמונה הוא חלק מקו מוצרי האלון של חברת ethnicraft מתוך קטלוג מוצרי האלון שלהם. בחרתי בתמונה זו כיוון שברצוני להגיע לצבע שנראה בה. כמדומני, מלקה שקופה על גבי אלון גושני מתקבל מראה שונה. אנא עזרו לי להחליט באיזה חומר כדאי לי לצפות את הרהיט.
תודה
Re: ֳ ֳ©ֳ× ֳ®ֳ¢ֳ©ֳ²ֳ©ֳ ֳ¬ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¡ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ¯ֳ÷ֳ·ֳ¸ֳ ֳ´ֳ₪ ֳ·ֳ¶ֳ÷, ֳ ֳ¥ֳ¬ֳ© ֳ¬ֳ¦ֳ₪ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ÷ֳ«ֳ¥ֳ¥ֳ©ֳ¯
http://toolbox-toolbox.blogspot.com/200 ... -post.html
Re: איך מגיעים לגימור כזה באלוןתודה!
לאחר העישון מצפים בלקה? או שאין צורך?
Re: ֳ ֳ©ֳ× ֳ®ֳ¢ֳ©ֳ²ֳ©ֳ ֳ¬ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸ ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ¡ֳ ֳ¬ֳ¥ֳ¯ֳ¡ֳ¸ֳ¥ֳ¸ ֳ¹ֳ©ֳ¹ ֳ¶ֳ¥ֳ¸ֳ×
ֳ¡ֳ®ֳ©ֳ¥ֳ§ֳ£ ֳ¡ֳ÷ֳ°ֳ ֳ© ֳ₪ֳ ֳ·ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ ֳ«ֳ ֳ¯
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||