תמונות סופיות של הפרויקט (יש עוד שלב של השלמת ה"שמלה" שלא צולם ...)
ושל ריהוט גן שהוכן משאריות איפאה ואורן.
דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיות
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותתמונות סופיות של הפרויקט (יש עוד שלב של השלמת ה"שמלה" שלא צולם ...)
ושל ריהוט גן שהוכן משאריות איפאה ואורן.
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותיפה מאוד כל הכבוד
תגיד: כמה עמוקים היסודות? רן
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותאהלן רן,
היסודות חפורים לעומק של 50 ס"מ - חלק מהיסודות חפורים לעומק זה באדמה וחלק חפורים במחלוטה כבושה. החפירה נעשתה ידנית (18 בורות) - לא מומלץ בגלל העומס הקשור בחפירה. תחת זאת אם יש אפשרות להשכרת מקדח אדמה (earth auger) - עדיף אבל רק במידה וידוע לך באופן ודאי שאין סלעים בבסיס החפירה שכן אז המקדח ייעצר ולא תוכל לקדוח. מקדח כזה ניתן להשכרה בחנויות להשכרת כלי עבודה. ד"א קוטר הבורות כ-40 ס"מ.
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותיפה מאוד גבר.
מזכיר לי תקופה של לפני 4 שנים כשחפרתי והוצאתי אדמה בטרם קיבעתי יסודות עליהם הנחתי את לוחות הדק. אגב, קשה לראות מהתמונות, אבל עם מה הדק מפולס? ראיתי שאינו מפולס עם גובה הדשא ואני מניח שהמשתלבות היו מפולסות עם הדשא והיציאה מהבית למרפסת, מה שגורם לדק להיות במה העומדת בפני עצמה ונדרשים מדרגות ע"מ לעלות אליו ועוד מדרגות לרדת ממנו לדשא אני מקווה בשבילך שאני טועה ....מה אתה אומר? אני אגב הייתי מעדיף שהדק יהיה מפולס עם היציאה מהבית.
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותהדק הוא אכן במה העומדת בפני עצמה וכך תוכנן.
התכנון היה לעשותו מעל האבנים המשתלבות והאדמה (מס' ס"מ מעל הגבוה בינהם לבידוד סביר מלחות) ובגובה יירידה של מדרגה בודדת מהיציאה מהבית. לגבי הצד של הדשא - אכן הוא יותר גבוה - בחלק מהמקומות יהיו אדניות בתור מעקה ובחלק מהמקומות תהיה מדרגה.
Re: ֳ£ֳ· ֳ ֳ©ֳ´ֳ ֳ₪ ֳ¡ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ©ֳ₪ ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ©ֳ÷ - ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ´ֳ¥ ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ±ֳ¥ֳ´ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ¥ֳ®ֳ«ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ÷, ֳ₪ֳ®ֳ«ֳ¡ֳ£ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ¡ֳ²ֳ¬ֳ©ֳ₪,
ֳ²ֳ«ֳ¹ֳ©ֳ¥ ֳ₪ֳ´ֳ¸ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ°ֳ¸ֳ ֳ©ֳ÷ ֳ₪ֳ¸ֳ¡ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ¹ֳ©ֳ©ֳ«ֳ÷ ֳ¬ֳ®ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ₪,, ֳ°ֳ¹ֳ ֳ¸ֳ¥ ֳ¬ֳ× ֳ¹ֳ ֳ¸ֳ©ֳ¥ֳ÷? ֳ ֳ¥ֳ¬ֳ© ֳ÷ֳ«ֳ©ֳ¯ ֳ°ֳ£ֳ°ֳ£ֳ₪ ֳ¬ֳ§ֳ¶ֳ¸, ? ֳ¡ֳ©ֳ¸ֳ₪ ֳ·ֳ¸ֳ₪ ֳ¥ֳ²ֳ¸ֳ©ֳ®ֳ÷ ֳ¡ֳ¥ֳ¨ֳ°ֳ©ֳ , ֳ¦ֳ₪ ֳ₪ֳ£ֳ¡ֳ¸ ֳ₪ֳ©ֳ§ֳ©ֳ£ ֳ¹ֳ§ֳ±ֳ¸ ֳ¡ֳ®ֳ¦ֳ¢ ֳ ֳ¥ֳ¥ֳ©ֳ¸ ֳ₪ֳ·ֳ£ֳ ֳ±ֳ÷ֳ¥ֳ¥ֳ© ֳ¹ֳ¬ ֳ²ֳ«ֳ¹ֳ©ֳ¥,
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותלאור צעצועי הילדים שנראים בתמונה, האם נשקלה בניית מעקה? גם אצלי בבית ה"דק" גבוה יותר מהאדמה (יותר כמו מרפסת, הרבה יותר גבוה מאשר שלך) והיה ברור שיש מעקה...
ושים לב, אני לא מטיף כאן, אני בהחלט יכול להבין שבגובה כזה לא מרגישים צורך. בכל מקרה אני מאחל שיהיו לכם הרבה שעות של הנאה למשפחה ולחברים על הדק הנחמד שבנית!
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותאפשר אולי להתארח למפגש הבא כדי לחגוג את הדק?????????
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותגם אני מבין את הצורך במעקה לדק אפילו בגובה הנוכחי.
הדבר נמצא בעבודה בימים אלו ממש. ברוב היקפו של הדק אני בונה אדניות עץ שבתוכן יונחו עציצי פלסטיק. האדניות יהיו על עמודים ויעברו את גובה הדק בכ-30 ס"מ כך שייצרו מעין "חומה" מסביבו. הם יהיו על האדמה ולא על הדק כדי לא לפגום בשטח הדק. באיזורים שייותרו ללא אדניות מתוכננות מדרגות מהשאריות האחרונות של האיפאה שנותרו. כמה אנשים זה מפגש ???? בכל מקרה אציין שוב - קראתי ולמדתי באתר רבות - תודה לכל העוזרים בדיעבד (ללא ידיעתם כי לא שאלתי שאלות אקטיביות אלא רק קראתי). הפרויקט הראשון והמאסיבי ביותר היה הדק. הפרויקטים הבאים הם פינת זולה (בוצע), נדנדה (בימים אלו ממש), אדניות (אוטוטו...) ובית עץ לילדים מוגבה בגינה.
Re: דק איפאה בבנייה עצמית - נוספו תמונות סופיותמעורר קנאה...
לגבי היתדות ה"קבורים"- מה המרחק ביניהם ולמה הקטנת את המרווח בסבכת האורן ל-40 ס"מ? אני מכיר 50-60 ס"מ. תתחדש בני
20 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||