חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

רעיונות לגדר

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

רעיונות לגדר

הודעהעל ידי Haim » 14 יולי 2009, 22:07

אני בונה גדר , קונסטרוקציה מברזל מגולוון לרוחב , יחידות עץ לגובה . העץ הוא 10 ס"מ * 2 ס"מ , אורן מוקצע.

השאלה היא האם יש למישהו רעיון איך לחתוך את העץ בצורה אסטטית ולא רק בקו ישר ?

תודה
חיים
סמל אישי של המשתמש
Haim
סופר משתמש

Re: ֳ¸ֳ²ֳ©ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ¢ֳ£ֳ¸

הודעהעל ידי elico » 14 יולי 2009, 22:29

ֳ®ֳ₪ ֳ₪ֳ¢ֳ¥ֳ¡ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸?

ֳ ֳ­ ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ  ֳ¢ֳ¡ֳ¥ֳ₪ ֳ©ֳ§ֳ±ֳ©ֳ÷ (ֳ°ֳ¢ֳ©ֳ£ ֳ²ֳ£ 85 ֳ±"ֳ®) ֳ₪ֳ©ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ®ֳ®ֳ¬ֳ©ֳµ ֳ¬ֳ× ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ®ֳ÷ ֳ²ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ₪ ֳ¡ֳ¸ֳ ֳ¹ ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ¥ֳ§ (ֳ¡ֳ·ֳ¥ֳ¨ֳ¸ ֳ¸ֳ§ֳ¡)
ֳ ֳ­ ֳ¦ֳ ֳ÷ ֳ¢ֳ£ֳ¸ ֳ¢ֳ¡ֳ¥ֳ₪ֳ₪ ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸, ֳ©ֳ÷ֳ ֳ©ֳ­ ֳ¬ֳ× ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ®ֳ÷ ֳ ֳ¬ֳ«ֳ±ֳ¥ֳ¯, ֳ ֳ¥ ֳ ֳ³ ֳ®ֳ¹ֳ¥ֳ¬ֳ¹ ֳ¹ֳ°ֳ¥ֳ¶ֳ¸ ֳ®2 ֳ¬ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ (ֳ₪ֳ¹ֳ´ֳ©ֳµ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ ֳ§ֳ£ ֳ·ֳ¸ֳ¥ֳ¡ ֳ¬ֳ¹ֳ°ֳ©, ֳ¥ֳ₪ֳ°ֳ®ֳ¥ֳ× ֳ¡ֳ¶ֳ£ ֳ₪ֳ ֳ§ֳ¸, ֳ¥ֳ«ֳ¯ ֳ₪ֳ¬ֳ ֳ₪,,)

ֳ¬ֳ®ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ ֳ±ֳ÷ֳ÷ֳ© ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ®ֳ¸ֳ÷, ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¥ֳ®ֳ÷ ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ«ֳ₪ ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¸ֳ¥ֳ´ֳ¥ֳ¸ֳ¶ֳ©ֳ¥ֳ°ֳ¬ֳ©ֳ÷ ֳ¬ֳ¢ֳ¥ֳ¡ֳ₪

ֳ ֳ­ ֳ÷ֳ¸ֳ¶ֳ₪ ֳ ֳ²ֳ¬ֳ₪ ֳ¬ֳ«ֳ ֳ¯ ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ¢ֳ£ֳ¸ ֳ¹ֳ²ֳ¹ֳ©ֳ÷ֳ© ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ¦ֳ®ֳ¯, ֳ÷ֳ¥ֳ«ֳ¬ ֳ¬ֳ₪ֳ÷ֳ¸ֳ¹ֳ­
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

Re: רעיונות לגדר

הודעהעל ידי sigi » 14 יולי 2009, 22:33

חיים שלום לך אני אישית ממליץ על מסור גרונג ניתן לכוון לכל מעלה . בהצלחה
sigi
משתמש ותיק

הודעהעל ידי yd » 15 יולי 2009, 17:51

לרשותך שתי רעיונות נוספים:1. לחלק לקטעים וכל קטע לחתוך בקשת. 2.רעיון נוסף הוא לחתוך בשיפוע פס אחד ,פס שני להשאיר ישר ופס שלישי לחתוך בשיפוע לצד השני הכונה שלי שמשלושה פסים יראו כאילו טרפז.
yd
סופר משתמש

הודעהעל ידי ron » 15 יולי 2009, 21:48

ראה דוגמא עם שפיצים. חותכים ללא בעיה עם מסור גרונר.
קבצים מצורפים
Fence.JPG
ron
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Haim » 15 יולי 2009, 22:07

תודה על הרעיונות בינתיים.
גובה הגדר 1 מטר

מסור גרונג זה לא בעיה , אישתי קנתה לי ליום ההולדת שעבר (השנה מקדחה קלה של מקיטה !) גרונג עם פנדל , משהו עצבני .

בקשר לרעיונות , אהבתי את רעיון הקשת , שפיצים אני לא כל כך אוהב ונראה לי גם לא כל כך בטיחותי . בנוגע לעיגולים , זה חתיכת סרט לחתוך 150 עיגולים .

הבית עצמו משלב הרבה עיגולים וקשתות מוסלמיות (עם שפיץ , למי שמכיר) אז טרפז לא משתלב טוב לדעתי .

משהו ברמת העיגולים אולי . ראיתי גדר בה חתכו בצורה של גל , בצד ימין גבוה וצד ימין נמוך , וחוזר חלילה .
סמל אישי של המשתמש
Haim
סופר משתמש

הודעהעל ידי Haim » 15 יולי 2009, 22:21

TOO LATE

העץ כבר חתוך ומחכה להרכבה בגינה
סמל אישי של המשתמש
Haim
סופר משתמש

Re: ֳ¸ֳ²ֳ©ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¬ֳ¢ֳ£ֳ¸

הודעהעל ידי elico » 15 יולי 2009, 22:46

yehuda levy כתב:ֳ ֳ­ ֳ÷ֳ¸ֳ¶ֳ₪ ֳ¬ֳ¡ֳ¶ֳ² ֳ²ֳ©ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ­ ֳ÷ֳ¶ֳ¨ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ₪ֳ«ֳ©ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ¬ֳ¥ֳ°ֳ₪ ֳ¥ֳ¬ֳ«ֳ¸ֳ±ֳ­ ֳ²ֳ­ ֳ¸ֳ ֳ¥ֳ¨ֳ¸ ֳ¦ֳ¥ ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ֳ₪ ֳ±ֳ¦ֳ©ֳ´ֳ©ֳ÷ ֳ¬ 150 ֳ²ֳ©ֳ¢ֳ¥ֳ¬ֳ©ֳ­,ֳ ֳ­ ֳ¬ֳ  ֳ ֳ¹ֳ«ֳ§ ֳ ֳ¶ֳ¬ֳ­ ֳ¥ֳ ֳ¹ֳ¬ֳ§ ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ¢ֳ£ֳ¸ ֳ¡ֳ¡ֳ©ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ֳ©,ֳ¡ֳ¦ֳ®ֳ°ֳ¥ ֳ₪ֳ¦ֳ®ֳ°ֳ÷ֳ© ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ²ֳµ ֳ®ֳ°ֳ¥ֳ±ֳ¸ ֳ¥ֳ²ֳ©ֳ¢ֳ¬ֳ¥ ֳ¬ֳ© ֳ ֳ¥ֳ÷ֳ¥ ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ¸ֳ÷ ֳ¹ֳ·ֳ¬ ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ·ֳ¬ ֳ¥ֳ§ֳ¶ֳ© ֳ ֳ¶ֳ¬ ֳ¢ֳ¸ֳ¥ֳ±

ֳ©ֳ₪ֳ¥ֳ£ֳ₪,
ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¹ֳ§ֳ©ֳ©ֳ­ ֳ ֳ®ֳ¸ ֳ¦ֳ₪ ֳ§ֳ÷ֳ©ֳ«ֳ÷ ֳ±ֳ¸ֳ¨...
ֳ¥ֳ¡ֳ£ֳ©ֳ¥ֳ· ֳ¡ֳ¹ֳ¡ֳ©ֳ¬ ֳ¦ֳ₪ ֳ©ֳ¹ ֳ®ֳ±ֳ¥ֳ¸ ֳ±ֳ¸ֳ¨, (ֳ¥ֳ₪ֳ§ֳ¬ֳ·ֳ₪ ֳ·ֳ¨ֳ°ֳ₪ ֳ²ֳ¬ ֳ₪ֳ¹ֳ¬ֳ©ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ ֳ§ֳ®"ֳ«),
ֳ°ֳ¥ ֳ¬ֳ  ֳ«ֳ¦ֳ₪ ֳ±ֳ©ֳ¦ֳ©ֳ´ֳ©...

ֳ¸ֳ¥ֳ¯,
ֳ₪ֳ£ֳ¥ֳ¢ֳ®ֳ  ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ₪ֳ¡ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ©ֳ  ֳ©ֳ´ֳ₪ ֳ¡ֳ¸ֳ¥ֳ§ֳ¡ ֳ¬ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ«ֳ®ֳ¥ ֳ¡ֳ÷ֳ®ֳ¥ֳ°ֳ₪, ֳ®ֳ₪ ֳ¢ֳ­ ֳ¹ֳ₪ֳ­ ֳ¬ֳ  ֳ®ֳ¥ֳ¶ֳ®ֳ£ֳ©ֳ­ ֳ ֳ§ֳ£ ֳ¬ֳ¹ֳ°ֳ© ,

ֳ±ֳ¥ֳ´ֳ¥ ֳ¹ֳ¬ ֳ£ֳ¡ֳ¸ ֳ₪ֳ«ֳ¬ ֳ²ֳ°ֳ©ֳ©ֳ¯ ֳ¹ֳ¬ ֳ¨ֳ²ֳ­,

ֳ¬ֳ© ֳ©ֳ¹ ֳ¹ֳ«ֳ¯ ֳ¹ֳ¡ֳ°ֳ₪ ֳ¢ֳ£ֳ¸ ֳ®ֳ¬ֳ¥ֳ§ֳ¥ֳ÷ ֳ¹ֳ¬ (ֳ²ֳµ ֳ¬ֳ¡ֳ¯) 20 ֳ±"ֳ® , ֳ¥ֳ ֳ§ֳ¸ֳ© ֳ¹ֳ§ֳ©ֳ¡ֳ¸ ֳ ֳ÷ ֳ«ֳ¥ֳ¬ֳ­ ֳ¬ֳ®ֳ±ֳ¢ֳ¸ֳ÷, ֳ₪ֳ¥ֳ  ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ£ֳ©ֳ¢ֳ­ ֳ ֳ÷ ֳ¦ֳ₪ ֳ²ֳ­ ֳ®ֳ±ֳ¥ֳ¸ ֳ¢'ֳ©ֳ¢ֳ±ֳ¥ֳ¥ ֳ¡ֳ¦ֳ¸ֳ©ֳ®ֳ₪ ֳ¹ֳ¬ ֳ¢ֳ¬ֳ©ֳ­, ֳ¥ֳ¦ֳ₪ ֳ¢ֳ­ ֳ©ֳ¶ֳ  ֳ°ֳ§ֳ®ֳ£, (ֳ¬ֳ  ֳ¬ֳ¨ֳ²ֳ®ֳ©..)
סמל אישי של המשתמש
elico
מנהל פורום

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים