איך עושים את החיבור הזה????
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: פתרון פשוט באמתשלמה, הכי פשוט: ייצר לך שלוש חתיכות ומדוד כל שלוש רגליים מהקצה לכיוון המרכז. שים לב שהרכבת החלקים מתבססת על הזחה של מחצית העובי מתוך החריץ, כפי שתראה בתמונה. צורת ההרכבה של החלק השלישי מתבקשת מאליה.
Re: פתרון פשוט באמתאני רוצה לחזק את דבריו של יאיר פלדמן לגבי לשון הביבים - אני כבר ממש בשוק, לא נמאס לכם לריב כמו ילדים קטנים מעל דפי הפורום הזה?
מחקתי מספר הודעות שנראו לי לא ראויות כלל - לא נגעו בכלל בנושא המדובר וגבלו בהעלבות מיותרות לגמרי - תבינו, אני שונא לעשות את זה! ויכוחים זה סבבה, אבל צריך לשמור על רמת נימוס מינימלית - רוב האנשים פה חובבים שמרגישים ברי מזל אם הם נוגעים בעץ פעם בחודש - להתחיל לריב מי עשה יותר, או יותר גדול או יותר יפה זה ממש לא לעניין - ואם אתם ממש מתעקשים אני אפתח פורום מיוחד בכניסה לפי ססמא בשם "של מי גדול יותר?" או לחלופין "מי יותר תותח?" אז בשם השפיות שלי אני מבקש לחדול.
Re: פתרון פשוט באמתיאיר, תודה על הסבלנות ועל ההסבר המפורט.
אני מקווה שהבנתי את ההסבר שלך, ועשיתי סקיצה בSketchUp לפי ההבנה שלי. מצורפים בזה שתי תמונות, בהם אנסה להסביר את כוונתי. אני מקוה שלא פיספסתי שוב משהו. 1. כמו שנראה בסקיצה, רגל אחת תמיד לא תהיה ממורכזת. הפתרון האפשרי הוא לעשות החתך ברגל אחת בהזחה. 2. בפתרון זה, תמיד ישאר במרכז הרגל, חלל ריק. אפשר לפתור את זה בעזרת חתך קצר יותר באחד הרגליים. 3. צומת החיבור בין הרגליים תמיד יהיה רחב יותר בחצי, מאשר רוחב כל רגל בנפרד. כמו שכתבת, הפתרון פשוט ויפה.
נערך לאחרונה על ידי Shlomo בתאריך 29 יוני 2009, 00:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: פתרון פשוט באמתבמחשבה נוספת, הפתרונות האחרונים מבוססים על יצירת זויות ישרות. לא ניסיתי אבל יש לי היסוד להניח שזוית הצמדה שונות - במישורי החיבור - יאפשרו חפיפה מלאה של צומת החיבורים ובכך לקבל את מה שהוצג בתמונה המקורית. לא?
Re: פתרון פשוט באמתראה נא בתמונה המצורפת, שיפור קטן למודל שיאיר הציג מאפשר חפיפה מלאה של צומת החיבורים בזויות ישרות.
עם עוד מעט עבודה אפשר לייצר חיבור דומה עם זויות כהות או חדות יותר, מה שבודאי יתן "זוית שונה" לחיבורים.
Re: פתרון פשוט באמת -???לא נראה לי שאפשר לחבר את זה.
אלה אם מנסרים את אחד העצים. הפתרון של יאיר הוא ישים אבל הוא לא מאפיין את השולחן בתמונה כי הרגלים אינם על אותו מישור יש בליטה של חצי עובי לוח.
Re: אפילו האנגלים לא הצליחו לפתורחילים בריטיים השוהים בפלסטינה טרם קום המדינה מביטים בתדהמה בחצובת השולחן,
ותוהים כיצד נעשה החיבור....
17 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים | |||||