שלום רב לכולם!
דבר ראשון פורום פגז אני נעזר בו רבות!!!!
יש לי שאלה
מה הדרך הכי טובה לנקות להב של מסור שולחן וביטים של רוטר?
אני לא מצליח לנקות פיקס
תודה מראש
אסף
ניקוי כלים
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
ניקוי כליםשלום רב לכולם!
דבר ראשון פורום פגז אני נעזר בו רבות!!!! יש לי שאלה מה הדרך הכי טובה לנקות להב של מסור שולחן וביטים של רוטר? אני לא מצליח לנקות פיקס תודה מראש אסף
Re: ֳ°ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ© ֳ«ֳ¬ֳ©ֳֳ°ֳ©ֳ±ֳ©ֳ÷ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¥ֳ¥ ?
ֳ¡ֳ®ֳ±ֳ¥ֳ¸ ֳ¹ֳ¥ֳ¬ֳ§ֳ¯ ֳ«ֳ£ֳ ֳ© ֳ¹ֳ÷ֳ÷ֳ ֳ©ֳ ֳ ֳ÷ ֳ¬ֳ₪ֳ¡ ֳ₪ֳ§ֳ©ֳ÷ֳ¥ֳ× ֳ¬ֳ±ֳ¥ֳ¢ ֳ₪ֳ²ֳµ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹, ֳ¥ֳ¡ֳ¸ֳ¥ֳ¨ֳ¸, ֳ÷ֳ°ֳ±ֳ₪ ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ¬ֳ ֳ¬ֳ²ֳ¡ֳ¥ֳ£ ֳ ֳ©ֳ÷ֳ¥ ֳ²ֳ£ ֳ¹ֳ©ֳ¶ֳ ֳ²ֳ¹ֳ¯, ֳ¬ֳ× ֳ ֳ©ֳ÷ֳ¥ ֳ©ֳ£ ֳ¡ֳ©ֳ£ ֳ¡ֳ÷ֳ¥ֳ× ֳ₪ֳ±ֳ©ֳ¡ֳ©ֳ ֳ¹ֳ¬ ֳ₪ֳ²ֳµ, ֳ ֳ₪, ֳ¥ֳ ֳ ֳ°ֳ©ֳ±ֳ©ֳ÷ ֳ¬ֳ²ֳ¹ֳ¥ֳ÷ ֳ´ֳ¥ֳ¥ֳ¥ ֳ¥ֳ¬ֳ ֳ₪ֳ¬ֳ×, ֳ÷ֳ°ֳ±ֳ₪ ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ·ֳ¥ֳ®ֳ´ֳ¸ֳ±ֳ¥ֳ¸, ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ÷ֳ·ֳ§ ֳ´ֳ¹ֳ¥ֳ¨ ֳ±ֳ«ֳ©ֳ¯ ֳ©ֳ´ֳ°ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ¥ ֳ®ֳ¡ֳ¸ֳ¹ֳ÷ ֳ´ֳ¬ֳ£ֳ₪, ֳ§ֳ¥ֳ¶ֳ®ֳ¦ֳ₪, ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ¹ֳ÷ֳ®ֳ¹ ֳ¡ֳ²ֳ¶ֳ©ֳ ֳ®ֳ®ֳ¹ ֳ¬ֳ§ֳ©ֳ?
Re: ניקוי כליםוגם בדיון מאוחר יותר - ומאמר של שי WOOD WORKS, בקישור הבא:
http://community.walla.co.il/?w=/303/2714//1/ מאז אני משתמש ב WD40 פופולרי שדי עוזר לניקוי שיני המשור.
Re: ניקוי כליםתודה רבה על העזרה!!!!
דרך אגב אליקו אני מעשן קאמל 2 חפיסות ביום אין מצב שאני עושה פוווו
Re: ֳ°ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ© ֳ«ֳ¬ֳ©ֳֳ®ֳ¦ֳ¬ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ²ֳ¥ֳ£ ֳ¸ֳ¥ֳ ֳ₪ ֳ®ֳ¡ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ²ֳ°ֳ°ֳ© ֳ₪ֳ²ֳ¹ֳ¯ ֳ¹ֳ₪ֳ«ֳ¬ֳ©ֳ ֳ¶ֳ¸ֳ©ֳ«ֳ©ֳ ֳ°ֳ©ֳ·ֳ¥ֳ©
ֳ¬ֳ¶ֳ²ֳ¸ֳ© ֳ ֳ°ֳ© ֳ¢ֳ ֳ®ֳ²ֳ¹ֳ¯, ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ¬ֳ ֳ₪ֳ¶ֳ¬ֳ§ֳ÷ֳ© ֳ ֳ³ ֳ´ֳ²ֳ ֳ¬ֳ₪ֳ¡ֳ©ֳ¯ ֳ®ֳ÷ֳ© ֳ©ֳ¹ ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ¬2 ֳ·ֳ¥ֳ´ֳ±ֳ ֳ¥ֳ÷, ֳ¬ֳ®ֳ¦ֳ¬ֳ©, ֳ ֳ¡ֳ¬ ֳ¬ֳ× ֳ÷ֳ£ֳ² ֳ«ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ¹ֳ¢ֳ ֳ ֳ°ֳ© ֳ¡ֳ£ֳ¸ֳ× ֳ¬ֳ¹ֳ, ֳ ֳ¥ֳ¬ֳ© ֳ¡ֳ ֳ®ֳ÷ֳ÷ ֳ₪ֳ¢ֳ©ֳ² ֳ₪ֳ¦ֳ®ֳ¯ ֳ¬ֳ₪ֳ´ֳ±ֳ©ֳ· ֳ ֳ÷ ֳ₪ֳ£ֳ¡ֳ¸ ֳ₪ֳ®ֳ©ֳ¥ֳ÷ֳ¸ ֳ₪ֳ¦ֳ₪ ?!
Re: ניקוי כלים - תיקון קישורכדי לקשר ישירות להודעה בודדת בפורומים בוואלה יש ללחוץ על הקישור העליון של חיפוש בפורום, להציב את כותרת ההודעה ואז נפתח חלון דפדפן להודעה בלבד.
http://community.walla.co.il/?w=/303/2714/13213123 יום טוב...
Re: ניקוי כליםאנחנו משתמשים בחומצה מיוחדת של
וול דן - אילת בע"מ WELL DONE LTD. שרפלין מספר חומר 104569 תחפש ותזהר זו חומצה בהצלחה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||