חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מה ההבדל...

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: מה ההבדל...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 11 אפריל 2009, 22:58

Idan כתב:משה,

לקרוא את תשובותך זה כמו לנסות לשתות מברז של כיבוי אש... אתה תופס קצת וכל השאר משפריץ לכל הכיוונים.

עזרת לי המון ! גם עם הקישור לספר.

היכן אתה רוכש את חומרי הגימור שאתה משתמש בהם ?
(אני גר בצפון וחוץ מטמבור או בונדקס לא ניתן למצוא חומרים של חברות נוספות)

:lol:

תודה אבל, מעולם לא קיבלתי מחמאה כזו, כמו שכתבתי בתחילת הפוסט זה לא ידע שלי אלא ציטוט מספר ככה שלא ממש מגיע לי קרדיט.

לגבי איפה ניתן להשיג, אז אני לא יודע איפה אתה גר אבל ניתן להשיג בפיגמנטים http://www.pigmentim.co.il אצל ורשבסקי http://www.toolbox.co.il

וכל חנות לציוד אומנות או נגרות שמכבדת את עצמה מחזיקה את הפינישים הללו - צריך רק לדעת לשאול נכון (וכאן קשה לי לעזור)
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

הודעהעל ידי maamoon » 13 אפריל 2009, 17:52

כידוע לי היום יש ארבע חברות ענק , מקצועיות לצבע עץ, הן:
1. שריזלי באשדוד - לא עבדתי איתו מעולם אבל הוא מיבא את MAB האטלקית חברה עם איכות , יבאו אותה פעם נירלט,
2. אפריים צבעים יושב בנתניה מיבא את INVEBI ואת CITEVER מאיטליה גם , שירות מעולה יש שליחים לכל רחבי הארץ , מכל מגוון הצבעים של העץ ממים ועד עד..
3. כמו אפריים יש הכול: שחם , יקרן אבל חומרים באיכות ושווים את המחיר האקסטרא אם יש מי שישלם , יש שליחים לכל הארץ מיבאים את SIERLAC מאיטליה חברת ענק.
4. גוונים , מיבאים את PAINTECH ואת ILVA פעם היה שם בארץ , כיום אני ממקם אותם אחרונים כי הם כאלה עוד איתם לפעמים פחות משחם ואפריים צבעים . גם מבחינת תמיכה טכנית שיש לשחם ואפריים צבעים , במיוחד שחם הטמיכה מעולה....
בהצלחה הבעיתיות אצל חברות אלה כמויות המכירה של 5 ליטר מינימום לאריזה אבל שווה את התרחה
סמל אישי של המשתמש
maamoon
סופר משתמש

הודעהעל ידי Eliko » 15 אפריל 2009, 00:46

משה לא "ליגוע " פההההה
לא לגעת....

חג שמח
סמל אישי של המשתמש
Eliko
סופר משתמש

הקודם