למדתי נגרות ועיצוב טקסטיל ואני משפצת רהיטים
כרגע אני מחפשת עבודה בכל מה שקשור לעיצוב, נגרות, צביעה וכד'
אשמח להצעות או עצות
ליה
055661131
[email protected]
מחפשת עבודה...
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפשת עבודה...למדתי נגרות ועיצוב טקסטיל ואני משפצת רהיטים
כרגע אני מחפשת עבודה בכל מה שקשור לעיצוב, נגרות, צביעה וכד' אשמח להצעות או עצות ליה 055661131 [email protected]
Re: מחפשת עבודה...קודם כל שני את מספר הטלפון שלך. מזמן כבר אין קידומת 055....
מעבר לזה- קחי יוזמה ופני ישירות לנגריות/ מצבעות /מרפדיות וכד', גם אם לא פורסמה מודעה בעיתון. עשי חיפוש מקיף ברשת בהתאם למקום מגורייך, תחום וכד'. בהצלחה
Re: מחפשת עבודה...תודה על ההצעה
אבל כבר ניסיתי... נגרים ורפדים לא מעוניינים להעסיק בחורות... והטלפון שלי זה 0544661131 תודה בכל מקרה
Re: מחפשת עבודה...היי, אולי תנסי לפנות לנגריות המנוהלות ע"י נשים ... (כמו זו ליד נתב"ג), איכשהו נראה לי שזה עשוי לנטרל את השוביניזים, ואגב אם מי מהנגרים -אמר לך כי אינו מקבלך לעבודה כיוון שאת בחורה - את יכולה לתבוע אותו על אפליה על רקע מיני - בקיצור זה לא חוקי.
בימ"ש עשוי לחייובו להעסיקך - או בתשלום פיצויים. קשה להיות אשה בהצלחה בר
Re: מחפשת עבודה...בר, למה הרסת את התשובה שלך הכל כך נכונה במשפט האחרון?
"קשה להיות אשה"..... עכשיו באמת הדלקת אותה....חחחחחחח
Re: מחפשת עבודה...הראל, זו האמת
אני מכיר מספר בחורות שרוצות לעבוד בתחום- ומתייחסים אליהן בצורה מזעזעת ומזלזלת - ולא חשוב עד כמה הן מוכשרות- וכל זאת רק כיוון שהן מהמין הנכון/ או לא נכון... אז זו האמת (תשאל את אשתך- זה לא רק בתחום הנגרות, אבל במקצוע פיסי כמו נגרות זה אולי בולט יותר.
Re: מחפשת עבודה...הכל נכון בר ודעתי כדעתך אלא שכשגבר אומר "קשה להיות אשה" זה נשמע צורם.
ולא ניכנס לדיון אם זה נכון או לא במהות....
קבלתי, מתנצלקבלתי, מתנצל ליה (או כל משתתפת פורום אחרת) אם נפגעת מדברי, כוונתי היתה לגמרי מפרגנת לנשים
(וואלה זו פעם ראשונה שאני מבקש סליחה ביום כיפור :lol: )
Re: קבלתי, מתנצלתודה לכולכם על התמיכה
אבל זה לא עוזר יש לי רשימה ארוכה של נגריות ורפדיות שלא הסכימו לתת לי צ'אנס ואפילו מקום אחד שהעסיק אותי ל4 שעות בלבד ואז אמרו לי שאי אפשר ככה שאני בחורה וצעירה, כי לא נעים להם ובנוסף לא שילמו על השעות עבודה אני מקווה שמשרד העבודה מודע לזה שלא מעסיקים בוגרי קורסים שלהם בגלל סיבות כאלה גמר חתימה טובה לכולם ליה
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||