אני רוצה לקנות דרך axminster מקדחה- אז שלחתי להם מייל על מחירי שילוח-
האם המחיר שקיבלתי מנציג שלהם כולל הכל?
או שצריך לשלם מעמ ומכס?
מדובר על מוצר שעולה מעל 75 דולר- מקדחה של פסטול.
יבוא דרך axminster
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
יבוא דרך axminsterאני רוצה לקנות דרך axminster מקדחה- אז שלחתי להם מייל על מחירי שילוח-
האם המחיר שקיבלתי מנציג שלהם כולל הכל? או שצריך לשלם מעמ ומכס? מדובר על מוצר שעולה מעל 75 דולר- מקדחה של פסטול.
Re: יבוא דרך axminsterהזמנתי מהם פעם אחת לפני קצת יותר משנה (מברגה חשמלית של מקיטה).
במייל ששלחו לי אז נכתב: The shipping charge for this will be £19.00 GBP, making the total order amount £83.95 GBP. If you are happy to go ahead and place the order, please proceed with the payment through PayPal" using the link below -" הם לא ציינו דבר לגבי מסים. את החבילה שלי הם שלחו בדואר רגיל ללא מספר מעקב, והיא הגיעה לאחר כחודש. בארץ, למרות שהמחיר היה גבוה מ-75$, והדבר צוין מפורשות על החבילה, לא חייבו אותי במע"מ ישראלי (כמו שכבר קרה לי מספר פעמים בעבר). אם הם שולחים את החבילה באמצעות חברת שילוח (בגלל שווי החבילה), יש לוודא מראש את ענייני המכסים, כדי שלא יהיו הפתעות, כי חברת השילוח עשויה לבקש עמלה גבוהה יחסית עבור השחרור מהמכס (בניגוד לדואר רגיל), וזאת בנוסף לתשלום המע"מ הישראלי (בעניין הזה אמזון מסודרים יותר, שכן הם גובים פיקדון בגובה המע"מ הישראלי. כך שהמחיר סופי ואין הפתעות [ולמעט פעם אחת, הפיקדון תמיד הוחזר לי מאמזון מהסיבה Export fee reduced]). שים לב שאתה לא צריך לשלם מע"מ אנגלי (נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם עכשיו מורידים את המע"מ האנגלי אוטומטית במידה ואתה כותב שאתה מישראל, אבל בעבר היית צריך לבקש להוריד את המע"מ האנגלי (Ex. VAT)).
Re: יבוא דרך axminsterזו בדיוק ההודעה שאני קיבלתי מהם וגם שאלתי אותם אם
הם יודעים אם יהיו עוד תשלומים בדרך- והם לא יודעים. אז או שהתמזל מזלך ולא בדקו את החבילה או שבאמת יש איזה פטור בקניה בדרך הזו. מישהו יודע? זה משמעותי כי אם מוסיפים לך על כלי פתאום 30 אחוז זה כבר לא משתלם לרכוש אותו... בעצם אתה אומר לברר אם זה שליח או דואר רגיל, ואז הסיכון קטן במקרה וזה דואר. תודה
Re: יבוא דרך axminster
אין מכס על כלי עבודה כולל חשמליים עד ערך של $2000, יש מע"ם מעל $75 כפי שרשמת.כמו חן סיכוי רב ביותר לשלם עמילות מכס במידה והחבילה נשלחת דרך חלוחים/מישלוחים ולא בדואר חבילות. שאל אותם אי ך הם שולחים? אם רשום משהוא בסיגנון ROYAL MAIL אז זה בדואר. ממליץ לך לבדוק במקביל אצל יהודה וורשבסקי שמיבא סדיר את AXMINSTER. Alex the Cheesepenter
Re: יבוא דרך axminsterרק כמה פרטים אחרונים:
דואר ישראל, רשאי לפתוח את החבילה לוודא שהתוכלה תואמת את ההצהרה, אם אכן נעשה הדבר וגם אם הכל 100% עדיין תגבה ממך עמלת פתיחת קופסא, עניין של כ35 ש"ח. לגבי חברות השילוח, ניתן להתקשר לשאול מה העמלת שחרור מכס שהם גובים, צריך להסביר שהחבילה נכנסת לשחרור מהיר (קולקטיבי או איך שלא קוראים לזה). לשים לב שהמע"מ+מכס מחשובים על העלות כולל מחיר המשלוח (ז"א ה75$ צריך לכלול את המחיר שילוח לארץ), לעומת זאת חברות כמו buy2usa ואחרות מחשבות את השווי לצורך מע"מ לפני השילוח. בכמה פריטים שאני בדקתי שמתי לב שדרך AMAZON.UK יותר זול מaxminster וגם רוב הפעמים זה כולל שילוח עד הבית. גם amazon.de זול יותר לפעמים
Re: יבוא דרך axminsterצריך מזל עם העמיל מכס והמשלח. אני ואח שלי הזמנו מהם באותו יום Domino. משום מה הם שלחו לכל אחד במשלח אחר. אותי "קרעו" במכס ואח שלי יצא בזול. לכל עמיל יש שער דולר שונה אצלי הערך יצא $1003 ואצל אחי $990. בגלל שזה מעל $1000 מצאו לי כל מיני מיסים משונים. לך תריב איתם שכל יום הם לוקחים דמי אחזקה .......
בקיצור מזל ואמונה יעזרו R
Re: יבוא דרך axminsterשאלתי את axminster כיצד מתבצע המשלוח וזה מה שקיבלתי בתגובה:
Thank you for your reply. Unfortunately the goods are too heavy to be shipped via Royal Mail and would therefore be despatched via TNT. Regretfully I am unable to advise of the import costs so I would recommend contacting either a local TNT depot or your local customs office. אז לפי מה שכתב אלכס יכול להיות שיהיו עלויות נוספות כי מדובר במשלוח ע"י חברת שילוח ולא בדואר. נכון?
Re: יבוא דרך axminsterאני אסביר את שאלתי כי אני חושש להזמין ובסוף לקבל עוד רשימת חיובים...
מצרף בתמונה את ההזמנה שלי עם מחיר השילוח סה"כ סט המקדחה עולה 444 לירות כולל משלוח לארץ דרך TNT על זה אני אשלם 17% מע"מ (ואזדכה עליו) האם יהיו עוד תשלומים? מכס? הפתעות? או שאי אפשר לדעת בוודאות? תודה. אגב להשואה- המחיר ביבוא דרך אקסמינסטר 2550 שח לפני מעמ סט מקדחה כזו בארץ (עם בטריות חלשות יותר- 4.2 לעומת 5.2) עולה 3600 לפני מע"מ.
Re: יבוא דרך axminsterאני גם הזמנתי מהם לאחרונה משהו דומה, והיה עוד איזה תשלום של 160 ש"ח שלא הבנתי בדיוק בשביל מה הוא.
ואגב, בשבועות האחרונים ממש המחירים של פסטול ירדו בארץ (למשל http://www.z-tools.co.il/product.asp?prodID=6882, בעבר היה עולה הרבה יותר), תבדוק שוב לפני שאתה מזמין.
Re: יבוא דרך axminsterבדקתי את ההמחיר מול צלח וגם מול סוכן של פסטול. הרבה יותר זול לייבא כמו שכתבתי למעלה.
למי שילמת את ה-160 ש"ח הנוספים? תודה אגב, גם מחיר השואב ctl-26 עכשיו הוא 3000 לפני מעמ ומחיר רוטר 1400 פסטול- 2700 לפני מעמ שזה גם משמעותית זול מלפני כן.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||