שלום לכולם,
בחודשים האחרונים אני עובד באינטנסביות על כל מיני מודולים והרחבות ושיפורים לאתר - בנוסף אני רוצה להעביר את האחסנה של הרת לחברה בארץ לשיפור השירות גם כלפי, אבל בעיקר לשפר את איכות למשתמשים של האתר שנמצאים בישראל (כיום השרת בחו"ל והוא די איטי כמו שניתן לשים לב.)
לצורך המעבר והשיפורים הנ"ל נדרש סכום מסוים (עדיין לא סגור סופית) אבל הוא לא נמוך במיוחד - אחוז נכבד ממנו הוא תעריף האחסנה שהוא מאוד יקר כאן בארץ (דרישות האתר אינן קטנות במיוחד). ואני מעוניין לאסוף כסף מהחברים לטובת העניין.
חשוב להדגיש שגם אם לא יאסף מספיק אין סכנה או איום של סגירת האתר אלא רק לא יהיה השיפור המשמעותי בשירות - ככה שאין ממה לדאוג (שמעתי שמסתובבות שמועות כאילו אנחנו בצרות או משהו ולא היא)...
הוספתי באגף התוכן של האתר כפתור לתרומות
http://www.nagaroot.com/articles
(צד שמאל למעלה)
אין שום חובה לתרום, מי שיתרום תרומתו תתקבל בברכה והערכה, ומי שלא אז לא - בודאי שלא תהיה הגבלת גישה או דברים דומים - האתר כתמיד פתוח בפני כולם (כל עוד שהם נרשמים).
אז אם אתם נהנים מהאתר הזה ומוצאים אותו מועיל ומעניין, ורוצים לראות אותו עולה ברמה ובאיכות השירות אפילו יותר (יש מחשבה על מודול שימצא מבצעים מיוחדים שווים לקניית כלי - מעין סוכן חכם) - אתם מוזמנים לתרום, ולעזור בקצת לקידום התחביב שלכם בארץ.
אודה לכם על כל תרומה, התרומות יאפשרו לשפר ולקדם את האתר (וישמשו רק לצורך זה - אם ישאר עודף הוא יתרם לכיבוד באחד המפגשים הבאים או למטרה אחרת ראויה בכל מקרה לא ישאר אצלי בכיס). חשוב לציין שאני מבקש שאם תורמים אז לתרום יותר מ2 ש"ח אחרת אני משלם עמלה גדולה תמורת העסקה - ובעצם האתר מפסיד...
בתודה מראש
משה